Cytuj:
Informacja dla wszystkich użytkowników. W związku z wieloma skargami na brak przejrzystości forum zainstalowany został styl subSilver. Możecie go zmienić w swoim profilu. Przy okazji edycji profilu uzupełnijcie dodatkowe dane o sobie. admin
a czy można spytać, czym się poszczególne style różnią? poza nazwami?, spróbowałem je zmieniać i różnic nie zauważyłem
za to możliwości 'upiększania' tekstu odkryłem i jestem b. zadowolony, że nikt oprócz mnie

wróce także to tematu emotikonów: coś bym tu zmienił, a mianowicie: dobór, ale może ja mam inny gust niż większość, cenię funkcjonalność czyli względy praktyczne nad różnego rodzaju 'bajerami', które nie powinny dominować nad treścią.
I sprawa druga. Coraz więcej głosów o trudnościach ze znalezieniem czegoś na forum. W tej sytuacji, cały dotychczasowy bagaż staje się tylko bagażem. Może więc zarchiwizować go i kontynuować forum z większą, opartą o dotychczasowe doświadczenie, dbałością?
Ja sam chętnie bym nabył /za sumę oczywiście niewygórowaną

/ pełne archiwum dotychczasowych postów forumowych np na płycie DVD, bo uważam, że jest to bogata historia miasta z okresu dwóch lat. Jakby się tym ktoś mógł zająć, pewnie by jakąś kasę z tego wyciągnął