SanChin pisze:
KLIKAMY Obrazek Yello, Yaro i Fotoban Miłego oglądania

Liczę na jakąś konstruktywną krytykę (że na 2 zdjęciach ostrość sobie gdzieś poszła, wiem, ale kadry mnie urzekły

)
Jeśli pozwolisz, to i ja swoje 3 gr. dorzucę
1) Sesja bardzo fajna, światło miodzio, podoba mi się
2) Nie lubię kwadratów na ogół, więc tam gdzie poszły paluszki poza kadr, mi się to nie widzi. Kwadrat sam w sobie jest wymagającym kadrem - ale to moje "widzi-mi-się".
3) Przedostatnie zdjęcie jak Yello zauważył - kwestia z brzuchem (ale to by się dało w liquify szybko skorygować - wciągnąć - i by było IMO dobrze też).
4) Czepnę się ostatniego... i ułożenia ręki pod biustem Kasi. Wygląda jak by stanik nagle zmienił kolor, po chwili zorientowałem się, że to ręka. Gdyby była właśnie niżej, albo bardziej pod biust - było by super - no tylko że to się widzi na ogół dopiero po zrobieniu zdjęcia
5) Na jednym z kwadratów, tam gdzie Kasia zasłania troszkę twarz ręką (i trawka jakaś kręci się poza głębią), przeszkadza mi, że ma otwarte usta... no jakoś mi to nie leży. Again, to moje "widzi-mi-się"
Podsumowanie ? Technicznie i oświetleniowo świetnie. Ustawienie modelki - kilka powyższych uwag tylko
P.S. (edit): Kasia bardzo fajnie pozuje z tego co widzę